Kawan bergosip

Sunday, September 25, 2016

TuQ-TuQ


Anyeong!

Yay!3month plus sudah ni budak!
cepat betul masa berlalu,rasa macam baru ja meneran 
di labour room hahaha
anyway..ramai yang tanya kenapa panggil 
ni budak sepet TUQ-TUQ?
begitu banyak nama yang cumil-cumil,panggil tuq2 la pula..
baiklah kawan-kawan..actually begini kisahnya..

waktu saya pregnant 3m ,kami pergi honeymoon (amboi!) 
di cambodia/vietnam.
So,di Cambodia transport utama mereka adalah 
motor hybrid beca yang dipanggil tuk-tuk..haha
oleh kerana sangat ramai penunggang tuk-tuk di tepi2 jalan,
asal kami berjalan ja mesti kena cakap gini 
"Hello ladies,tuk-tuk ladies"

dipendekkkan cerita..si garamol ejek2 la cara cakap dorang and selalu cakap gitu di perut sa hahaha
naa...sampai lahir la malakat nama tuk2 untuk ni budak aigoo..
begitulah kisahnya..
-THE END-

Inilah tuktuk di Cambodia hee..

and

this is our TUQ-TUQ ^_^


kami upgrade ja ejaan dia hahahahaha

p/s baru lepas kasi bf ni budak ekeke 

-TQ for reading kio-

dun forget leave ur comment =)

www.tips-fb.com

3 0000 sedang bergosip =):

Fay Baloche said... [Reply to comment]

Oooo gitu rupanya knapa ko panggil baby ko tuq2.. sa slalu nmpk d fb trus mcm very unique ni.. sa ingat dr perkataan dusun suda tu hehe

goroyen said... [Reply to comment]

haha..gitulah kisahnya..abislah anak sa kena ijik ni di skulah karang dia besar sebaba nama timangan dia pelik.

goroyen said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.