Kawan bergosip

Saturday, April 19, 2014

Wonderful day


(this post supposed to be release on last MONDAY)

Halo halo halo!!
It's been a long time i didn't post anything here..jahat ok!

Oleh kerana me and garamol cuti hari ni,so we decide to take our babies to clinic and grooming yay!!
Its fun to have a partner that have same interest with you..yala..ada orang yang x suka haiwan kan hee..^_^

We went to Pet's zone at beverly hills. The service..quite okay and cheap!they just charge me  Rm 90 for three person..wakakaka kata ganti nama yang sangat fail!

After that we went to SAMC for vaccination.Gosh!i love this clinic..the best vet in KK!misi dan dokternya sangat bagus sekali ya..service pun tip top!sangat puas hati!




 Sempat juga menyinggah di CUPCAKE CHIC branch KKIA untuk beli macaroon and cupcake.





Honestly,dalam 8 ketul cupcake tu..1 ja sa makan yang RED VELVET..why??maybe sa x suka cream dia yang macam berpasir..baiklah!so frustrating! but the macaroon are nice!not too sweet..just nice..

Alright!hope you guys have a great weekend!
majulah sukan tuk negara kbaiii...^_^

-tq for readding-







dun forget leave ur comment =)

www.tips-fb.com

2 0000 sedang bergosip =):

Mya Akmal said... [Reply to comment]

tempting nya macaroons :)

goroyen said... [Reply to comment]

okay pergi beli dengan segera hehe