Kawan bergosip

Wednesday, August 7, 2013

Goroyen the climber


Awww myyyyy gaaadd!

This coming 16th and 17th of august me and garamol will try to conquer MOUNT KINABALU via Mesilau Trail for da first time ever!!

Seriously,sa belum pun training ni..just naik turun tangga yang mana baru 5 kali pun semput suda..matilah..maw joging pun malas..tapi berlari-lari minta kejar anjing pun dikira joging jua ba kan hahaha..

Le brother pun kasi ketawa sudah with their cynical words "heh!sa tingu kau ni tiada harapan saja maw sampai.." btw thanks for the support blueekk..

Feeling: 
Sangat risau takut collapse time naik gunung..yala x cukup stamina kan but at da same time i'm super duper excited!!

Preparation: 
Emm..kasut,sweater sudah beli..yang lain nanti the day before jalan baru beli..sa rasa maw pinjam pula baju tebal c shery miahaha jimat sikit keke..ubat-ubatan nanti sa tapau dari hospital hahaha..

Team:
 Kami ada 8 orang (semua geng la) 6 tentelew and 2 tenten hahahahaha..
(lucah okay!)


credit from google

Hopefully sa sampai di puncak GUNUNG KINABALU!
and guys if u have any tips or experience conquering Mount Kinabalu ba share sama sa ah khamsamida!

yay!aja-aja fighting goroyen!!!


P/s sa akan menari gangnam style kalu sampai di puncak keke...



dun forget leave ur comment =)

www.tips-fb.com

10 0000 sedang bergosip =):

♥ Nur Adilah Dayana♥ said... [Reply to comment]

Good luck. Haha. Jeles. Nti kalo cuti pnjang baru blh p.

goroyen said... [Reply to comment]

tq!risawwwwww excited risauuu excited..baiklah...jiwa kacau!

= roxanne = said... [Reply to comment]

ok sy pun mau share ... sampai di laban rata sy nauseated gila2 ...exhausted gila ... dan sakit kaki gila ... ble kira di time d sana sy gila 2 hari tu . hahhaha.. gila yang sakit .. time naik sakit kaki ... turun p bawah pun x kuat suda kaki ..balik2 tepeleot . nasib x tjatuh time ada urang putih limpas2 hahaha

lilie gumpol said... [Reply to comment]

boleh ba yen..pjm ja baju sy.. sy beli mahal tp 1 kali ja pakai.. adik sy x jd naik gunung ni tahun jd next year br beliau akan pakai.. jln mesilau arr..mampoo.. jan risau..sy yg lgsng teda p jog pn buli sampai. klu ko yg ada p jog sikit2 kompom la buli sampai. yg pting ada abg momol mo jaga..jan ja c momol pn semput suda. hahahha.. GOODLUCK!

goroyen said... [Reply to comment]

roxane ko ada training ka before naik??and ko sampai jua la??hehe

goroyen said... [Reply to comment]

SherY:hah!mampoo okay jalan mesilau..c stanly la tu aigooo...baiklah minggu depan i p pinjam baju u keke..sa rasa momol akan semput tu haha matilah kami..xpa kami mebguatkan semangat ja la minta angkat potter hahaha

= roxanne = said... [Reply to comment]

ada p juging sebelum naik juga ... tapi macam x erti nii .. sampai juga .. jam 2 pagi lebih2 tu dari laban rata jam 6 15 baru sampai .. air d sana penginapan sejuk .. mau cuci yang ptut pun men renjis2 ahahahhaha .. apa2 pun gud luck! kamu sampai juga tu kamu . saya mau juga tgk gangnam ko d sana atas gunung ..

goroyen said... [Reply to comment]

roxane: hahahahha...stamina out tapi semangat kuat ni kenen..xpa sa ada 1 minggu lagi..buli training lagi hahha..

♥Roseate♥ said... [Reply to comment]

haha dpt jua tu kazen. si boboy pn baru2 balik dr pnjat gunung tu. dia xda traning lgsung tp dia smpai jg.. tu lg la skg dia jln trkangkang2 lg n dia ckp sikit lg xdpt smpai sbb tlmpau pnat n plus trus dia sumakit.. nasib baik smpai jg la d.. hehe.. sy nex year baru plan mo p pnjat balik.. smoga smpai.. dpt jua ba tu kn wlupn anemic. haha

goroyen said... [Reply to comment]

buli ba tu...jan ja hb drop gila2..mmg x buli naik la hehe