Kawan bergosip

Tuesday, January 22, 2013

Goroyen's skincare review:1


Anyong haseyo!

cewah..aura-aura KOREA sudah ba hihi
can't wait!!!

 this time sa maw buat review tentang produk yang hari-hari sa guna giteww...yala kan kerja di hospital ni bikin stress, lagi-lagi air-cond pun bukan sejuk sangat..so kalu x jaga muka gerenti cepat tua hahaha..

here we go!

vitamin E moisturizing cream-organic aid


bagi sa moisturizing cream ni sangat bagus!
kalau pakai,muka cam lembab ja plus x berminyak..
product dari organic aid memang superb!sa guna pencuci muka and scrub muka sekali..A+++ okay!

Catalyst hair revitalizer


hehe this one credit to my gF ANIS..
dia yang kenalkan produk ni dengan sa..
actually sa ada masalah keguguran rambut yang teruk + habit buruk sa keke..so dengan catalyst, rambut tumbuh dengan lebat and lebih hitam..cuma apply sikit ja di rambut..kalau banyak nanti rambut bau kelapa pula hahaha FYI ia diperbuat dari minyak kelapa dara..dat's why la ada bau kelapa di situ..

ice cream lip pot-silky girl


oh God! ini faveriTo i!
senang di bawa kemana-mana,melembabkan bibir dan yang paling penting sedap di makan! haha..
ohh i love silky girl!!

Optimum cooling eye roll on



yang ni sa slalu guna waktu pagi selepas cuci muka..
yang bestnya lepas pakai mata terus rasa segar!!
selain tu..ia boleh mengurangkan lingkaran bawah mata dan mata sembab..^__^


Tuan-tuan dan puan-puan pakai macam ni okay..

orait! tq for reading guys!!


dun forget leave ur comment =)

www.tips-fb.com

0 0000 sedang bergosip =):