Kawan bergosip

Friday, April 1, 2011

story 2: 5 things that makes me super LIKE him..


anyong!!
actually for this question..i dun really have the answer..
i dun have specific reason why i like him
u know..it juz come naturally..
if i say that i like him becoz he is handsOme..x juga becoz dia x encom kekeke
and if i say i like him becoz he is smart..urang lain pun semat juga ma..
gosh!!i dun know why i like him!!
kwang3..
but if i have to list it..i things these are a few  reason for me to LIKE my UNTA..
hemm!!

1. COOL..



sa taw ramai lelaki di LUAR sana yang cooL 
tapi sa suka keCOOLan dia bab tiap kali sa gelabah + panik haha
dia akan tenangkan sa..well besalah sa ni agak cepat panik hahaha..
kalu dia ada problem..dia relax ja..
kalu dia marah..dia relax ja...
kalu dia sedih..dia relax ja hahaha
semua la relax..tapi kadang2 bikin meradang jualah..hahaha..

2. CUTE



hahaha...sa suka ni tingu muka dia..cam budak2 hahaha
even skarang dia butak da hahaha
i hate..tapi cute jua sa tingu kunun hahahaha
yaii...macam yang tym form 3 ni muka dia kalu butak..
bab tym tu pun dia pernah butak jua lalala..

3. Pandai men gitar hahaha


hoho..lelaki yang pandai men gitar adalah hot!
hahaha....dia slalu ni men tuk sa wawa...i like!!!!
cam kena syg pla hehehe...

4. Pandai melukis..



yup2!!!satu lagi...dia pandai melukis hohoho..
dia pernah lukis muka sa ni hihi..
macam artis pla sa rasa haha..
ekspresi muka dia tym melukis kan sematttt tul sa rasa...
aisshh...
ni yang buat ku jatuh cinta ni kekekeke...

5. Kuat makan hahahaha..



baru ada fight ma sa..
kalu kami makan tu kan..memang sepuas hati ni!!!
best la makan ma dia..hahaha
bab tu sa suka..hahahaha

okay2...sa sebenarnya melalut ja ni...
sa no idea pun napa sa suka ni urang..
sa juz suka dia without reason..
juz want him know that i really LIKE him hehe..
sudah2!!!
adios!!^ ^

p/s be strong my LOVE...


dun forget leave ur comment =)

www.tips-fb.com

0 0000 sedang bergosip =):