Kawan bergosip

Friday, April 1, 2011

Day 30 : photo of yourself today and 3 good things that happened in the past 30days



muka baru bangun...still huduh kunun padahal sudah mandi ni wakakaka
wokay people!!
memandangkan hari ni last for this challenge,
ku akan menjawab soalan dengan panjangnya hahahaha..
bukan ja 3,banyak g perkara yang berlaku sepanjang sebulan ni..wawa..
tapi yang paling best adalah...jeng3...

1.HOLIDAY LANGKAWI..

sa and 11 orang gF sa p bercuti di langkawi..superbest!!!!
kami p round pulau,naik gunung,mandi d tasik,shopping!!
waaa...kami karaoke lagi di tepi laut uyooo!!!
memang best la kalu ramai2 bercuti huhu..
next tym..kita p lagi ah..hehehe....

2. EMERGENCY TYM..

pas bercuti,sa posting di emergency..
first day memang cm bangang ni sa..bl;ur2 lagi kan..
tapi selepas hampir sebulan di sini..banyak benda baru yang sa belajar hahaha
paling penting dapat asah skill kan dalam prospect kerjaya kami..
paling best tym attend patient..best o!!!sa clerk patient,manage patient,bagi ubat ma patient waaa!!!!
ada satu kali ni..sa clerk la patient...then sa bagi la ubat yang perlu kan..then "tQ doctor!"
patient tu kata haha...kambang2 ni idung sa hahahaha..
memang semangat trus ni tingu patient pastu haha..
skarang sa lebih taw tentang management kalu patient tu datang dengan aduan dia..
yoww!!
yang lain banyak g tapi itu la yang paling bahagia ni sa rasa tym dapat merawat patient sakit hehehe..
tQ abang2 MA di emergency YAN..
u guys roxxxx!!!

3. ByE bYe PARTY..

xtaw ni boleh dikategorikan sebagai good things or bad things..
hehe..kami buat farewell party tuk staff di emergency yan yang banyak tolong kami sepanjang posting sini..huhu..
memang terbaik la dorang!!!
xda rasa kekok pun sama dorang..
hahaha...staffnurse yang sporting and slalu bagi kami food hehehe..
ppK yang terbaik..slalu suh kami urus di triage and kaunter haha
and abg2 MA yang super cool..slalu pijak kasut kami,slalu tarik rambut sa..aishh..
haha tapi mesra cam family da..
kalu satu urang tym keja pun x rasa kekok ni..bab suma pun okay and best la!!
haha..so party ni tuk penghargaan kepada semua staff di A&E yan..
walaupun kecil2lan tapi abes jua la duit hahahaha..
hope to see and work together with them in da future!!!!
horaaayyyy!!!


dun forget leave ur comment =)

www.tips-fb.com

0 0000 sedang bergosip =):