Kawan bergosip

Thursday, March 3, 2011

Tag dari Keykosss...hehe..


aloha peepz..!!
tiba2 sa telah diTag oleh c kikO hehe
so sa kena la kunun  jawab soalan2 dia ni hoho

Tag 1

1. sila beritahu nama penuh kamu. tidak kisah sampai nama datuk, moyang kamu.
uh??twink*twink*
nama sa Dorren Astina Bt pailis..nama datuk sa yang sebelah mama is Dawai and nama datuk sa sebelah bapa is Lingkom..moyang sa x ingat nama ni..bab dia awal mati kan haha
bla..bla..bla..

2. kamu suka warna pink tak?
Oh no!! i hate pink..bukan hate yg terlampau la tapi aduii...
kuning is Forever!!!

3. kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ini, apa kamu nak cakap dengan dia?
ah..gini "ui kiko,blanja sa makan TOMYAm heheheh"
cakap gitu bolekah??hahaha

4. siapa paling comel, maher zain atau kamu?
OmO!!mustilah sa..artis ba ni!
maher zain tu=ensom..sa x ensom just comel haha

5. mana lagi sedap? kek atau aiskrim?
kalau sa cakap dua2 camana??
ko maw bagi sa ka???

6. bila tarikh lahir si pemberi taggie ni? (kalau kamu ingat, kamu memang hebat)
yang sebenarnya dragon ball ada 7 biji semuanya..
sa x ingat boi..ngeh3..siow kiko hoho..

7. ain maisarah, siapakah dia? 
uh..ah..sa kopi and paste ni dari c kiko..tanpa tukar soalan..
sa kenal ni dia..dulu kami satu skulah ni..
(kununlah hahaha) dia penulis novel ba ni kan..

8.ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai perenggan pun.
pada zaman dahulu..sa ni bukanlah suka sangat maw tulis2 blog ni..sa p kutuk2 g ba orang yang berjiwang di BLOG haha
na..akhirnya sa e yang p sibuk2 tulis bab jeles orang ada blog..g pun idea mencurah2 d kepala kan hahaha..
gitulah ceritanya..

9. apabila harijadi kamu, kamu nak saya(pemberi taggie ini) beri apa pada kamu?
kalau la buli kan..kalu la sudi kan..sa maw ba ni kena hadiah cukulat..hehe..buli la ba kan..

10. taggie ini ada 10 soalan jadi wajib tag 10 orang ye!


yaka??? adai malas o maw tag orang ni keke
Daphne
diddey
mr swift
eurica
tim
gron
e-ton
mosepa
angel
belle

awas kalu kamu x jawab ni solan hehe ^ ^

  Tag 2 



a) single, already taken or having a crush?
kalu ketiga2 buli?? haha..tamak ni sa..

b) nama gf/bf?
tul ni maw taw??r u sure???
c UNTA ba..yang di gurun tu..haha

c) agak-agak umur berapa mau khawin?
sampai seru..kawin la ni..eceh3..
d) tema perkhawinan?
oMo!!sa maw kawin d taman wa!!!bestnya..

e) beza sahabat dan kawan?
sahabat is kawan..kawan is sahabat..
kawan ada ada ramai,sahabat pun ada ramai..
kawan ble lari tapi sahabat stay with u..cewah!
punya jiwang..

f) siapa sahabat anda?
banyak ni..maw list ka x..maw list ka x..bla...bla..zzz..

g) tulis seorang sahaja true friend korang?
my ultimate frenz is my UNTA!!

h) sila upload picture korang yang paling buruk! 

oMo!sa  x percaya ni sa..OMG!!

i) sila upload pic korang yang paling cantik/hensem!

Minta puji!!haha..


j) sila tag 5 lagi rakan anda


wa!!panat jo jawab ni solan..so,sa pun jawab pindik2 ja keke..
ada hadiah ka ni ah kalu jawab ni solan??hehehe..ba kamu..bagus2 kamu menjawab ah..
hehe


dun forget leave ur comment =)

www.tips-fb.com

0 0000 sedang bergosip =):