Kawan bergosip

Saturday, March 12, 2011

PenaT but eXcited!


aLoha!!!
ni kalilah sa p bercuti panat o..ayoo!!
okay people..i wanna share to u oLs pasal sa p Langkawi selama 3 hari 2 malam..
enjoy!even its a short tym but gosh!penat jo!!
1st day..kami p check in d Tg.mali resort then p naik telaga 7..
mamiii!maw naik tu tempat kan macam maw patah o kaki sa..aiguuu!
kami pg 12 orang tapi yang sampai cuma berapa ketul ja haha





wokay..actually ada beberapa g tempat kami p tym 1st day tapi malas maw LIST haha
so,next day kami pg ISLAND HOPING.Kami p 3 buah pulau termasuk p pulau DG Bunting..
superb la sana!!!best!!itu yang bikin itam sa tu hahaha..


tu gunung cam orang bunting kan huhu




wokay!yang petang tu..kami p cable car..mataii!!punya men tinggi!!!!
wooooo!!!sa maw mati da naik o!!!!sudahla sa ni gayat..sa rasa tym tu insaf tul o!!!
dalam hati sa berdoa2 sudah supaya sa x mati KEGAYATAN hahaha..







hahahaha....yaiiii!!tinggi tul!!!!and petang tu jua kami p uNderwaTerworld!!yahuu!
yang ni tempat wajib dipergi ni..dalam tu banyaklah ikan2 segala..




trip2 kena makan ikan hahaha
wokay2!!!pastu malam tu kami p la berjalan di sekitar Pantai Cenang yang indah hehe
sambil2 cuci2 mata hohoho...i like hehe..

Last day...kami p makam MAHSURI..
cantik jua la lanskap d makam tu..
best p tempat yang bersejarah ni..







pas pergi sini..kami p pula di Padang Maksirat untuk shopping!!!hahaha
kami sempat jua p tingu tapak BERAS TERBAKAR di sana emm...
sempat buat wish g hehehe...
then..untuk xTvT terakhir,kami p shopping coklat di Pekan Kuah!!wooo!!i like!
bikin abes duit sa ja!kalu bapa sa taw ni matailah sa kena timbak pakai bazuka bab boros hahahahahaha
mB b4 my dAd timbak,my bRo duluan kali p sipak sa hahahaha..
ayooo!!!bikin pokai ooo!!!!
padahal tym membeli x ingat dunia aishh!!!
xpa2...jarang2 kan hehe..
banyak g tempat kami p tapi malas sa maw list satu2 huhu..panat maw taip jo!
ba..unTuk penamat story kita..pic ni tuk kamu yg baca blog sa..SARANGHAEYO!!!




oyeah!!!!



dun forget leave ur comment =)

www.tips-fb.com

3 0000 sedang bergosip =):

theQtone said... [Reply to comment]

sala eja..makan mahsuri?banayk?
wish apa 2??hehe..

Pipiy said... [Reply to comment]

wa.. syok juga kmu ni.. berHoliday btl2 ow.. hehehe..

oyen iyrid said... [Reply to comment]

unta:hoho..nanti sa c betul..wish dapat kawin ma urang macho kekeke

pipi:memang beroLiday abes la..duit pun abes..haha