Kawan bergosip

Friday, February 25, 2011

i've been there bebeh! part 1..


Halo2 testing 1,2,3..
rajin pla sa UPDATE blog sa ni hahaha..
sampai rumate sa komplen dalam sehari berjuta post sa di blog..ngeh3..
xpa...skang kegilaan melanda kan besalah tu...
okay people!in dis post..i'll story MORY pasal tempat yang sudah sa pergi sepanjang sa merantaw di NEGERI orang ni...agak best jualah study jauh..even x jauh sangat..at least bukan di negeri sendiri kan haha
orait!here we go!!!!

BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT(PERAK)


yeah!gumbira p sini!!!

yang ni macam stesen p Pulau Orang UTAn

hahaha...tingu muka c shery(pakai baju merah)
yang ni tuk masuk rumah hantu!grr..

saya takut ULARRR!!!sentuh sket pun jadilah hahaha..

oyeah!masib tu air x pancut kuat kan..haha

tym kami maw p Pulau Orang utan..

welcome!welcome!

yeah2!!

minta puji jap hahaha

tah sapa nama dia ni..jony ka tu..

me and Linda hehe..

ni la genK2 tym hari tu..hoho


u see me??hahahaha..

ada zoo jua sini...

gayat joo!!!

cantik kan..pandangan dari atas!

pandangan dari atas!

huhu...gayattt!!!


me and eLly..dia baru beli tu topi tu hahaha..

hehehe...sayonara!!!


LOSTWORLD (PERAK)


what u see???haha

kami sesat ni hahaha..

ni la geng2 ari tu..hihi sesat ni..sempat g bergambar!

oyeahhh!!sampaiiii tadaaaaaa!!

Lostworld!!!sampai jua akhirnya..

klik!klik!!

yang ni kolam air panas..

hehehe...

klik!klik!lagi..

klik!klik!lagi haha

wooo..x sabar maw mandi!!

ready to explore this place haha

klik!klik!..

minta puji lu..

kuda tu,..jakun!

peacee!!

hahaha..apa ni???

cantik kan..

scary o yang di tepi sa tu hahaha

trip2!!!macam kin takut hahaha

takut ma burung kakak tua haha

...hahaha

help2!!kami dikurung!

kami tingu burung2 yang ada sana tu..


hahaha..macam muka sapa?

mandi tymmm!!!

hohoho besttt!!

itam trusss!

hehehe..itam!itam!

wakaka best jo!

naik itik2!!

bye2...kami p berITIK lu..

wow!kalu guring ni pun sadap!

kasi makan ikan pirana hahaha

=)

wow!ada harimau g..

besar ni harimau..adada..

sini pun ada zooo..

rumah marmoset..

*memang best la tym ni...and of cOz duit pun melayang2 di udara hahaha...
tapi yang penting dapat berjalan ba kan..bukan slalu dapat jalan2 gini
coz nanti kerja susah uda maw berjalan haha...
so,tym jadi student ni la kita kena travel lalalala..
next post sa akan upload g picture2 tym sa p tempat lain k..
internet macam siput la..ayooo..susah maw upload pic hehehe
ok people!c u in the next post!!!peace!


dun forget leave ur comment =)

www.tips-fb.com

0 0000 sedang bergosip =):