Kawan bergosip

Friday, February 25, 2011

dUn miss to watch DRIVE ANGRY..!cooL!!



Hehehe...besalah kalau tiap ujung bulan kan duit pun masyuKKK...haha
so,as usually..me and me GF p la hang out and tingu wayang..
so we decide to watch this movie..dengan harapan  x sayang la duit tiket
tonton muvi ni hehe..
SERIOUS!!!!! memang best tul movie ni!!hahaha
dari first part hingga akhir x membosankan dan penuh ngan aksi! terbaiklah!!!
movie  ni ada part ngeri,lawak,happy and sedih! fuhh!!! hebat!!
sa bagi 10 bintang + bulan di angkasa g tuk movie ni hahaha!!
so,to those of u yang lum lagi tonton movie ni..
sa menyeru agar kamu semua beramai2 la datang ke panggung wayang or beli DVD yang ORIGINAL
or download ja movie ni hahaha...
SUPERB! garenti kamu puas hati! yeah!!!!

p/s sa maw c tengok kamu TRAILER filem ni tapi internet macam NA**S ja huhu so,kamu cek sendiri dalam UTUBE k..Lob u aLL hehe..


dun forget leave ur comment =)

www.tips-fb.com

0 0000 sedang bergosip =):